מכשיר להכנת וופל בלגי - הפעלה אנכית Caso דגם WaffleUp
כעת תוכלו להכין וופל מתוק עם דובדבנים, שמנת או גלידת וניל המוכר ואהוב על (כמעט) כולם, בדקות ספורות - ובמקסימום סטייל על השיש!
חשוב לדעת - המכשיר זכה לציון של 9.3 בסקירה שפרסם לירן עבדי, באתר WiseBuy | בתאריך 25.08.2024, לחצו לצפייה בסקירה.
מכשיר להכנת וופלים בלגיים "WaffleUp" מבית CASO Design יוצר וופלים מושלמים (כ-18 ס"מ ו-2.5 ס"מ עובי) ואידיאלי לווריאציות מתוקות ומלוחות מכל הסוגים.
הודות לציפוי הנון-סטיק, הוופלים מוכנים עם שומן מופחת.
בזכות העיצוב האנכי והעמיד לטפטוף, האפייה הופכת לעניין נקי ומהיר.
מאפיינים:
מערכת אפייה אנכית לוופלים בלגיים מושלמים
קוטר כל וופל 18 ס"מ ו-2.5 ס"מ עובי
מושלם לווריאציות מתוקות ומלוחות מכל הסוגים ועוד הרבה מעבר לכך
פריט עיצובי שמתאים לכל מטבח הודות לעיצוב המודרני והאנכי
ניתן לצקת את הבלילה מלמעלה לפיזור אחיד ותוצאות אפייה מיטביות
הכנה ללא בלגן הודות למיכל הטפטוף לעודף הבלילה – הבלילה לא נדבקת למכשיר ונאספת לשימוש חוזר
כפתור בקרה עם 5 הגדרות לבחירה דרגת השחמה אופטימלית מבהיר ואוורירי לחום זהוב וקריספי
ציפוי נון-סטיק כפול מה שמאפשר הסרה קלה של וופלים
חיווי תאורה לשלבי אפייה: נורה אדומה: יוצקים את הבלילה למכשיר ואופים | אור ירוק: הוופל מוכן
צליל חיווי כאשר זמן האפייה נגמר
מקום לליפוף כבל החשמל
כולל מצקת למזיגת בלילה קלה
הספק: 800W
מימדים:
אורך: 32 ס"מ
רוחב: 30 ס"מ
עומק: 16.5 ס"מ
"לסיפתח" מושלם - קבלו מתכון מנצח ומהיר לוופל בלגי טעים במיוחד!
מרכיבים (לכ-6 וופלים):
250 גרם חמאה, 150 גרם סוכר
2 חבילות סוכר וניל, ½ כף אבקת אפייה
5 ביצים מופרדות
500 גרם קמח
350 מ"ל חלב, 200 מ"ל מים
קורט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים קרם חמאה, סוכר, סוכר וניל ומלח.
מוסיפים חלמונים ומקציפים עד לקבלת קצף, עד שכל החומרים מתערבבים באופן אחיד.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה, ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים חלב ומים מינרליים, ומערבבים.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים פנימה בסוף.
טיפ: הוסיפו את הוופלים עם התוספות האהובות עליכם, למשל, דובדבנים חמים, שזיפים, שמנת, גלידת וניל, פטל טרי, רוטב שוקולד, אגוזים וכו'.